Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Η Ολυμπιακή Ριβιέρα είναι ένας από τους συναρπαστικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Είναι η έδρα των Ολυμπιακών Αγώνων που γεννήθηκαν στην Αρχαία Ολυμπία και προσελκύει την παγκόσμια προσοχή κάθε τέσσερα χρόνια, όταν η Ολυμπιακή Φλόγα ανάβει στο ιερό έδαφος του αρχαιολογικού χώρου, όπως ακριβώς συνέβαινε χιλιάδες χρόνια πριν. Η Ολυμπιακή Φλόγα ακτινοβολεί την αιώνια λάμψη της ειρήνης και της ελευθερίας στην ανθρωπότητα.

Με πλούσια ιστορία, κληρονομιά και φυσική ομορφιά, η Ολύμπια Γη είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς στον κόσμο.

Το Olympian Village Resort έχει το προνόμιο να αποτελεί μέρος αυτής της όμορφης περιοχής. Η εγγύτητά του στα κορυφαία αξιοθέατα των περιοχών Αχαΐας, Ηλείας και Μεσσηνίας το καθιστά το ιδανικό μέρος για να εξερευνήσετε τη χερσόνησο της Πελοποννήσου.

Το Aldemar Olympian Village Resort βρίσκεται στη Χρυσή Ολυμπιακή Ριβιέρα, με κατακόκκινα ηλιοβασιλέματα και ατελείωτες αμμώδεις παραλίες. Από το Αρκούδι μέχρι την Κουρούτα και από τη Γλύφα μέχρι τη Ζαχάρω, οι αψεγάδιαστες μεγάλες αμμώδεις παραλίες αποτελούν ένα μοναδικό φυσικό σκηνικό για αξέχαστες διακοπές δίπλα στη θάλασσα στην Ελλάδα.

Είτε είστε ζευγάρι στο μήνα του μέλιτος είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, με την οικογένεια ή τους φίλους σας, η Γη της Ολυμπίας θα σας εκπλήξει με τις ατελείωτες δυνατότητες που προσφέρει για να ανακαλύψετε και να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο κάθε μέρα.

Aldemar Olympian Village Beach Resort Looking From Main Building

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Aldemar Olympian Village Beach Resort How To Reach 0043

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ

NEWSLETTER

Προσφορές για δωμάτια, απευθείας στα εισερχόμενά σας

Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό