Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Η Πελοπόννησος, μια παρθένα περιοχή πλούσια πολιτισμικά, ιστορικά και με εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον, αποτελεί έναν ονειρεμένο προορισμό. Για τους ιδρυτές του Aldemar, ήταν το τέλειο περιβάλλον για να δημιουργήσουν ένα πολυτελές θέρετρο πιστό στο όραμά τους για μια αυθεντική και μοναδική ελληνική φιλοξενία.

Στο Aldemar Olympian Village, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα καταφύγιο πολυτελείας, όπου η άνεση, η ιδιωτικότητα, η φύση και οι εξατομικευμένες δραστηριότητες συνθέτουν τις τέλειες διακοπές για οικογένειες, νεόνυμφους και ταξιδιώτες που εκτιμούν τους μοναδικούς προορισμούς και την ηρεμία.

Το Aldemar Olympian Village είναι ένα μοναδικό θέρετρο που δημιουργήθηκε για να τιμήσει τους επισκέπτες που το επιλέγουν για τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Το Aldemar Olympian Village, μια οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς, ενσαρκώνει την έννοια του ανήκειν και τιμά το παρελθόν, φέρνοντας τα βασικά του στοιχεία στο παρόν, καθώς η φιλοξενία εξελίσσεται.
Είμαστε υπερήφανοι που μένουμε συνεπείς στο όραμά μας, με την πολύτιμη βοήθεια μιας αφοσιωμένης ομάδας επαγγελματιών που είναι παθιασμένοι με τον τουρισμό, τις άριστες υπηρεσίες και την εγκάρδια φιλοξενία. Στο Aldemar Olympian Village, οι επισκέπτες μας απολαμβάνουν έναν γαστρονομικό παράδεισο από τοπικά υλικά και νόστιμα φρέσκα προϊόντα που μετατρέπονται σε δημιουργικά πιάτα από τους ταλαντούχους σεφ μας.

Η βιωσιμότητα βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας και εφαρμόζεται σε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων μας, συνεισφέροντας στην τοπική κοινωνία και το περιβάλλον.

Στο Aldemar Olympian Village, γιορτάζουμε τη ζωή σε ένα μεγαλοπρεπές και ζωντανό περιβάλλον δίπλα στην παραλία.

Επισκεφτείτε μας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Aldemar Olympian Village Resort Beach Facilities

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

NEWSLETTER

Προσφορές για δωμάτια, απευθείας στα εισερχόμενά σας

Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό