ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΜΠΕΙΡIΑ

Το Aldemar Olympian Village είναι η τέλεια χαλαρωτική απόδραση για να εξερευνήσετε και να απολαύσετε αυτή την περιοχή με την πλούσια ιστορία, τις μεγάλες αμμώδεις παραλίες και την υπέροχη φύση. Οι εμπειρίες που έχουμε επιμεληθεί αποκλειστικά για εσάς, από την εξερεύνηση της Αρχαίας Ολυμπίας και των κρυφών χωριών της Πελοποννήσου μέχρι μαθήματα μαγειρικής και θαλάσσια σπορ, αναζωογόνηση στο παγκόσμιας κλάσης spa μας και ποδηλασία, αναδεικνύουν ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει αυτό το όμορφο μέρος της Ελλάδας.

ΑΝΑΨΥΧΗ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δημιουργήστε ξεχωριστές αναμνήσεις, διασκεδάστε, απολαύστε εξαιρετικό φαγητό και ζήστε εξαιρετικές στιγμές στο Aldemar Olympian Village.

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Εμβαθύνετε στη δόξα και τους μύθους των Αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων, ανακαλύψτε παραδοσιακά χωριά και απολαύστε τη φυσική ομορφιά της Πελοποννησιακής γης.

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ)

Aldemar Olympian Village is a welcoming luxury resort for families with a prime beachfront location and kids-friendly facilities, services and activities

ΑΓΟΡΕΣ ΣΤΟ ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE

Στο εμπορικό μας κέντρο «Agora» θα βρείτε μια ποικιλία από μοναδικά καταστήματα.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η περιπέτεια σάς περιμένει στο Aldemar Olympian Village. Απολαύστε μια σειρά από εσωτερικές και εξωτερικές αθλητικές δραστηριότητες που αντικατοπτρίζουν τη βαθιά ριζωμένη σχέση της περιοχής με τη γη και τη θάλασσα.

ALDEMAR ROYAL OLYMPIAN SPA & THALASSO

Αφήστε μας να σας κακομάθουμε σε μια ήρεμη και ισορροπημένη ατμόσφαιρα μακροζωίας και αρμονίας.
NEWSLETTER

Προσφορές για δωμάτια, απευθείας στα εισερχόμενά σας

Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό